Bejelentés


Anasztázia Esküvői Ruhaszalon Gyönyörű ruhák elérhető áron!

 

Kedves Párok!

Napjaink esküvőinek elengedhetetlen dekorációs eleme a székszoknya. Ezzel az új szolgáltatással szeretnénk mi is kedveskedni nektek!

A székszoknyák egyedi harmonikus hangulatot biztosítanak életed legszebb napján. Egységesítik azokat a székeket, melyek sokszor nem egyformák, vagy nem harmonizálnak a dekoráció színeivel A székszoknyák felhelyezésével azonnal egy hangulatos miliőt adunk az adott helyszínek, amit az elképzelt színvilághoz illő masnival teszünk igazán teljessé.


Fehér, szabott székszoknyákat használunk, nem gyűrődő anyagból. Jól illeszkednek az ülőfelülethez, nem csúsznak el az este folyamán, és színes masnival tehetjük személyre szabottá. A masnikhoz illő futó kerülhet az asztalokra, és máris van egy szép helyszín, ami jól mutat majd a fotókon, örökre megőrizve mostani éneteket. :-)


Mivel ebben az évben induló szolgáltatásról lévén szó akciós áron bérelheted a székszoknyákat! A sok kiadás mellett így egy költséghatékony megoldást is kínálunk:

  • Nem kell mást tenned, mint lefoglalni, eljönni érte, majd visszahozni - így a legkedvezőbb az ár
  • Székszoknya áraink bruttó árak, a masnit és a tisztítási/mosási, vasalási költséget is tartalmazzák
  • Minden típusú székre alkalmas székszoknya kölcsönzése 250 Ft-tól. Amit viszont nem tartalmaz az a felrakása és leszedése - mely szabásából kifolyólag nagyon egyszerű
  • Székszoknyáink felrakással is kérhetőek - erről kérj személyre szabott ajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!